Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Aanleggenterras.be Inspiratie & advies voor het aanleggen van een terras.
Vergelijk meer dan 300 gespecialiseerde plaatsers online!
header image
Aanleggenterras.be

Terras inspiratie

Het terras is een plaats om te ontmoeten en te ontspannen. In de zomer houden we er maar al te graag familiebarbecues of genieten we in een ligstoel van een goed boek. Maar ook in de koude maanden wordt het terras steeds belangrijker en zoeken we manieren om toch van de tuin te genieten. Hier vind je voorbeelden van terrassen in verschillende stijlen en uitvoeringen: modern, eclectisch, met overkapping of zwemvijver,…

landelijk terras terrasplanken

Landelijk terras: 6 rustieke realisaties

Wil je graag die karakteristieke en charmante landelijke look bekomen op je terras? In dit artikel vind je 6 inspirerende, rustieke voorbeelden. Die brengen je ongetwijfeld op ideeën voor je eigen project!
Modern terras ideeën

Modern terras: 8 inspirerende uitvoeringen

Wil je graag een modern terras aanleggen? Maar heb je niet meteen geschikte ideeën? Dit artikel behandelt enkele van de nieuwste terrastrends en bespreekt boeiende realisaties van moderne terrassen. Laat je inspireren.
inrichting terras

Inspirerende terras ideeën

Benieuwd hoe je van jouw terras een uniek en gezellig plekje maakt? Wij zetten 13 originele inspiratievoorbeelden en terras ideeën voor je op een rijtje.
terras inspiratie

Terrasvoorbeelden: vind hier inspiratie voor je terras!

Bij de aanleg van een terras heb je veel keuzemogelijkheden. Kies je terrastegels, terrasplanken, kasseien, klinkers, ...? En ga je voor een terras in een moderne of landelijke stijl? ... In deze categorie vind je foto's van verschillende terrassen die je ongetwijfeld zullen inspireren! Wil je meteen overgaan tot actie? Vraag dan zeker offertes aan bij 2 à 3 verschillende plaatsers. Zo kan je vlot prijzen, voorstellen, werkwijzes, uitvoeringstermijnen, ... vergelijken:

Offertes ontvangen